Een kijkje in de KEUKEN.

Omdat het werken met verschillende Foodtrucks en Food-Ondernemers een tijdrovende bezigheid is, nemen wij deze werkzaamheden voor u volledig uit handen. Doordat wij een breed netwerk aan trucks om ons heen hebben verzameld, weten we bovendien goed wat er zoal speelt en mogelijk is. Zo houden we de lijnen lekker kort en zijn nieuwe oplossingen steeds snel in het vizier.

Net zoals bij een cateraar bedenkt u eerst wat u zou willen serveren aan uw gasten en uiteraard tegen welke prijs. Pas daarna gaan wij op zoek naar de juiste aanbieders en kunt u aangeven of de uitstraling van de aanbieder bij uw beoogde evenement of gelegenheid past. Zo passen we het open-keuken principe van de foodtrucks zelf ook toe op onze manier van werken. We houden van open; eerlijk en transparant. Dat werkt namelijk het snelst en het leukste van dit soort evenementen is juist die snelheid; het moet snel geregeld en toch goed en ‘anders’ zijn.