Overige diensten.

Omdat een evenement natuurlijk nog niet staat met het louter voorzien in een lekker hapje kunnen wij u tevens ondersteunen op een aantal andere vlakken. Zo heeft u wellicht een prettig stukje muziek, wat sfeervolle verlichting, of een mooie uitnodiging nodig voor uw evenement. Deze zaken kunnen wij dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk en jarenlange ervaring op een perfecte manier voor u uit handen nemen. Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden.

Grafische vormgeving & communicatie

Onze vormgevers zijn in staat elk evenement te voorzien van de juiste uitstraling, dit geld voor zowel het voortraject (uitnodiging, promotie, registratie), het evenement zelf als het na-traject. Doordat onze vormgevers onderdeel zijn van ons team, zijn de lijnen kort en zijn wij in staat snel te schakelen.

Door de jarenlange ervaring van onze vormgevers met diverse huisstijlen, kan maatwerk worden aangeboden binnen de regels van uw eigen huisstijl.

Communicatie anno nu is ondenkbaar zonder online uitingen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om om uw evenement naar uw gasten te communiceren middels een eigen website of via social media.

Prijzen zijn indicatief en exclusief BTW.
Grafische vormgever per uurv.a. €75,-
Registratie eigen domeinnaam inclusief bouw website (4 pagina’s)v.a. €1.250,-
Opzetten eigen Social Media campagne (4 weken) middels
Facebook Pagina, aanmaken Facebook evenement en Instagram.
v.a. €1.000,-
Uitnodiging 100 stuks inclusief vormgeving en drukwerkv.a. €250,-
Digitale uitnodiging, save-the-date of reminderv.a. €150,-
Gepersonaliseerde menukaart 100 personenv.a. €100,-

On Tour!

Omdat we altijd on the road zijn en vaker dan eens de festivals aan doen, zijn we heel veel in contact met een breed scala aan dj’s en muzikanten. Bent u nog op zoek naar muziek voor uw evenement, wij kennen iemand ‘die iemand kent’ en die kent op zijn beurt artiesten in zo’n beetje elk genre.

Prijzen zijn indicatief en exclusief BTW.
Allround DJ lounge/achtergrondv.a. € 250,-
Feest DJv.a. €350,-
Live Jazzbandv.a. €1.000,-
Live Coverband herkenbaar/dansbaarv.a. €1.500,-

Registratie

Omdat ieder evenement nu eenmaal een ander doel heeft zullen de wensen ten behoeve van (live) registratie altijd erg verschillen. Denk u bijvoorbeeld aan: Persfotografie, modelfotografie, sfeerverslagen en bruiloft reportages. Voor uiteenlopende doeleinden kunnen wij de juiste registratie van uw evenement verzorgen, inclusief (online) presentatie na afloop van het evenement.

Prijzen zijn indicatief en exclusief BTW.
Fotograafv.a. € 450,-
Fotoverslag inclusief printen op locatie en online viewerv.a. €1.000,-
Cameraman inclusief montagev.a. €1.250,-